Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
20 julklappsidéer från Blacksnow

20 julklappsidéer från Blacksnow

 

Vi har samlat 20 av våra populäraste produkter som vi menar är perfekta julklappar till din skid- eller snowboardtokiga kompis eller familjemedlem.

I och med att årets julklapp blev det återvunna plagget, så har vi naturligtvis valt att inkludera några av våra grymma produkter som är gjorda av återvunna material från bland annat Planks och Sweet Protection. Våra extra miljövänliga produkter har en eller två * efter sitt namn.

Julklapparna är uppdelade i fyra prisgrupper, så att du snabbt och enkelt kan leta fram den perfekta julklappen till den du tycker om.

 

Mons Royale Lift Access Skidstrumpor 2019**

Sköna merinoull strumpor är gjorda för att ge dig komfort och värme hela dagen.Sköna merinoull strumpor är gjorda för att ge dig komfort och värme hela dagen.

259kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Sweet Protection Merino Balaclava 2019**

Denna balaclava är gjord av 100% merinoull
Denna balaclava gjord i 100% merinoull skyddar ditt ansikte och din nacke på de kalla dagarna på berget.

299kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

 

Planks Mountain Supply Co. Långärmad 2018*

Cool långärmad tröja från Planks som passar lika bra till afterskin som till vardags.Cool långärmad tröja från Planks som passar lika bra till afterskin som till vardags. Finns i två färger och är som de flesta av Planks produkter gjord av återvunnen polyester.

389kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR


Mons Royale McCloud Mössa 2019**

En modern och ventilerande merino mössa med en klassisk look, som kan bäras på många sätt.

En modern och ventilerande merino mössa med en klassisk look, som kan bäras på många sätt.

449kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Planks Shred Base Layer Top 2018*

En underställströja gjord av hållbart REPREVE-material, som är återvunnen polyester.Mer årets julklapp blir det inte.. En underställströja gjord av hållbart REPREVE-material, som är återvunnen polyester. Har dessutom ett 100% UV-skydd och 4-vägs stretch.

299kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

BONUS
Julklappen till honom och till henne...

 

 

Vi har dessutom två färdiga julklappspaket till honom och henne bestående av en skidunderställströja från Planks, ett par skidstrumpor från Mons Royal eller Stance och en merinomössa från Planks.
Den färdiga julklappen ligger strax över femhundringen men har ett värde av nästan det dubbla. Innehållet i paketet kan anpassas i både storlek och färg så att det passar just henne eller honom som du vill ge det till.

549kr
KÖP ETT JULKLAPPSPAKET HÄR

 

 

Planks Jones Leather Vantar 2019

Snygga vantar i mjukt och smidigt getskinn som är naturligt vattentätt och andas.
Snygga vantar i mjukt och smidigt getskinn som är naturligt vattentätt och andas. Varma vantar som är extra slitstarka.

619kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Appertiff PPY Artic White Goggles 2019

Stilrena mini shredders med klassisk Appertiff kvalitet.

Stilrena mini shredders med klassisk Appertiff kvalitet. Kommer med två linser som skyddar 100% mot UV-strålning.

699kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Sweet Protection Lumberjack Fleece Mellanlager 2019*

En robust fleecejacka eller tröja kan användas som isolerande mellanlager eller vardagsjacka.En robust fleecejacka eller tröja kan användas som isolerande mellanlager eller vardagsjacka. Strategiskt placerade förstärkningar ger ytterligare hållbarhet. Lumberjackan har en förlängd rygg, tre fickor och förstärkta armbågar. Materialet är 100% återvunnen polyester ECO fleece.

999kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Line Pollard Paintbrush Teleskop Skidstavar 2019

Denna skidstav är proffsskidåkaren Eric Pollards mästerverk.Denna skidstav är proffsskidåkaren Eric Pollards mästerverk. Utmärkt som touring skidstav och designad för dig som vill utforska terrängen.

829kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR


Douchebag The Base 15L

Snygg och slitstark väska från Douchebag.Snygg och slitstark väska från Douchebag. Med sina smarta 15L rymmer den dina viktigaste gagets, och har en särskild plats för en tex. en 15"tums MacBook Pro.

1.199kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Mons Royale Womens Cornice Rollover LS Skidundertröja 2019**

Klassisk skidundertröja gjord i 100% merinoull som håller dig torr, varm och luktfri i alla situationer.Klassisk skidundertröja gjord i 100% merinoull som håller dig torr, varm och luktfri i alla situationer. Denna modell har extra lång krage som du kan rulla upp för att skydda dig mot att få snö ned på halsen. Merinoullen är en naturlig produkt som fungerar bättre än dess konstgjorda motsvarigheter, och är därför ett utmärkt val för både prestanda och miljö.

1.039kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

POC Spine VPD Air Vest Ryggskydd 2019

Ett av de bästa ryggskydden på marknaden. VPD teknologin är mjuk och böjbar, men blir hård vid slag.Ett av de bästa ryggskydden på marknaden. VPD teknologin är mjuk och böjbar, men blir hård vid slag.

Ryggskyddet är därför rätt och behagligt samtidigt som det skyddar det precis där det behövs. Ventilationen gör att ryggskyddet kan användas både på MTB, skidor eller snowboard.

 1.586kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

POC Auric Cut Skidhjälm 2019

POC Auric Cut Skidhjälm är baserad på originalet POC Auric hjälm, som är gjord för park och pipe.POC Auric Cut Skidhjälm är baserad på originalet POC Auric hjälm, som är gjord för park och pipe. Hjälmens EPP liner skyddar mot små stötar och slag, medan det hårda ABS skalet ger starkt skydd mot hårdare slag.

Hjälmens ventilation kan ställas in på utsidan, så att du kan stänga för ventilationen kalla dagar och öppna för ventilationen under mildare dagar.

1.599kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Mons Royale Yotei Powder Hood Skidundertröja 2019**

Med hög hals och åtsittande huva, är denna skidundertröja din bästa vän djupa puderdagar.

Med hög hals och åtsittande huva, är denna skidundertröja din bästa vän djupa puderdagar. Tillverkad av 100% merinoull, som är naturens egna tekniska material. Det håller dig varm, tempererad, torr och luktfri i vilken situation som helst.

1.099kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Dragon PXV Eagle Goggles 2019

Dragon PXV Eagle är ramlösa goggles i en supernice och stilren design.

Dragon PXV Eagle är ramlösa goggles i en supernice och stilren design. De har en oversized passform och är behandlade med deras 200% anti-imma beläggning. De kommer med två linser: Solsken/allround (Red Ion) och Snöväder/allround (Amber).

1.949kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Planks Happy Days Pullover Skidjacka 2019*

Gillar du freeride och offpist, fungerar jackan riktigt bra som mellanlager. Om du föredrar en avslappnad look är pullovern perfekt att dra över hoodien eller tröjan. Gillar du freeride och offpist, fungerar jackan riktigt bra som mellanlager. Jackan är lätt samtidigt som den behåller sina tekniska egenskaper. Den är dessutom supermjuk och varm tack vare det återvunna REPREVE materialet.

2.139kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Oakley Flight Deck Matte Black / Prizm Torch Iridium Goggles 2019

Den stilrena och minimalistiska Prizm Torch Iridium är en allround lins, som kan användas varje dag i alla väder.Den stilrena och minimalistiska Prizm Torch Iridium är en allround lins, som kan användas varje dag i alla väder. Den revolutionerande Prizm linsen ger ett skarpare och klarare utsikt, i ett bredare spektrum av ljus och väder. Den dubbla linsen är dessutom behandlad med det avancerade F3 anti-imma teknologin.

 2.549kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Pieps Sport T Lavinpaket 2019

Lavinpaketet innehåller Pieps DSP Sport Lavinsändare, Pieps Tour T aluminiumspade och Pieps Avalanche 260 Lavinsond.Pieps Sport T Lavinpaket har allt du har användning för till att utföra en lavinräddning och hjälpa dig själv och dina vänner att vara säkrare på offpisten, oavsett om du kör freeride eller går skidtouring.

Lavinpaketet innehåller Pieps DSP Sport Lavinsändare, Pieps Tour T aluminiumspade och Pieps Avalanche 260 Lavinsond.

3.899kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Line Chronic Skidor 2019

Den klassiska Chronic skidan i en ny och uppdaterad edition.Den klassiska Chronic skidan i en ny och uppdaterad edition. Line Chronic 2019 har fått något bredare midjemått, för att göra den mångsidigare över hela berget och ge skidan mer stabilitet vid landningar. Skidan har ett medium flex som ger en bra blandning mellan stabilitet och lekfullhet.

4.679kr
KÖP JULKLAPPEN HÄR

Planks Yeti Hunter Skidjacka 2019*

Med en Yet Hunter är du bra påklädd till en dag på berget, i alla väder.Med en Yet Hunter är du bra påklädd till en dag på berget, i alla väder. Alla blixtlås är vattenavvisande och alla sömmar är förseglade, för extra vattenavvisande egenskaper och lång hållbarhet. Jackan har dessutom många smarta och stora fickor.

3.449kr
KÖP JUKLAPPEN HÄR

 

Det blir en god jul i år

Vi är övertygade om att det finns grymma julklappsidéer till alla tillfällen, från ett paket till julklappsspelet till en super julklapp till den som har varit riktigt snäll i år.

Om du har några frågor så är du alltid välkommen till att kontakta oss på e-mail, telefon eller i chatten.

Vi svarar snabbt vi kan.

Om vi inte hörs innan, så hoppas vi att du får en god jul!

 

*Plagg gjorda av återvunnet material

**Plagg gjorda av den naturliga produkten merinoull. Vilket därför är därför ett utmärkt val för både prestanda och miljö.

Föregående artikel Video: Så packar du din Douchebag skidväska!
Nästa artikel TEST: Vilken slags skidåkare är du?

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält