Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnows 20 mest populära julklappar

Blacksnows 20 mest populära julklappar

 

För att inspirera dig nu inför jul, har vi valt att samla 20 av våra allra populäraste julklappar. Vi hoppas därför att denna artikel kan hjälpa dig i sökandet efter den perfekta julklappen till din skidentusiastiska pojkvän, mamma eller kompis. Eller varför inte till din snowboardtokiga pappa eller kusin?

Vi har delat upp julklapparna efter prisnivå, så att du snabbt och lätt kan navigera runt och hitta utrustning i den prisklass som passar dig.

300 – 800 kr

Armada Tremor Vantar 2018 – 769 kr

Varme och sköna vantar till de kyliga dagarna på berget. Snygg design i två modeller. Finns i alla storlekar från S-XL.

Mons Royale Santa Rosa Hinge Balaclava – 319 kr

Balaclavaen kommer att bli din favoritaccessoar i vinter. När vinden och snön far runt så beskyddar den ditt ansikte mot kylan. Lätt och andningsbar. Kommer i One size fits all och fås i tre olika färger.

 
 

Planks Hand of Shred Hoodie – 785 kr

Gjord av kraftiga material som gör tröjan extra varm och hållbar. James Woodsy’s favorit hoodie passar perfekt till att sköna dagar i backen och lika bra till kvällens afterski. Finns i en färg och alla storlekar + en tall-version som är extra lång.

 

Douchebags The Vain Necessär – 649 kr

En snygg necessär i PU läder. Den har många praktiska fack som gör det enkelt att organisera alla toalettartiklar. Passar perfekt till den som gärna vill låta necessären stå framme utan att skämmas!

 
 
 

Oakley Factory Park Skidhandskar – 449 kr

Har under många år toppat listan som en av våra mest populära produkter. En tunn och tättsittande handske till de lite varmare dagarna på berget. Silikonet i handflatan ger ett extra bra grepp om snowboarden, skidorna eller stavarna. Fås i flera färger och i alla storlekar.

 

800 – 1.500 kr

Oakley O2 XL goggles – 1.099 kr

Klassisk Oakley goggle med en behaglig fit. Genial passform som passar alla de bästa skidhjälmarna på marknaden. Klassisk skarp Oakley lins och kvalitet till en väldigt bra pris.

 

Hestra Heli Ski 3-finger handske – 1.419 kr

Världens bästa skidhandske i 3-fingers modell. Varm, slitstark och hållbar. Den perfekta kombinationen med värmen från en tumvante och rörelsefriheten från en 5-fingerhandske. Kan hålla för alltid om du tar väl hand om lädret. Finns i tre färger och i sex storlekar.

 Douchebags Hugger 30L – 1.419 kr

Utan tvekan vår mest populära väska från Douchebags. Den rymliga 30L väskan är IATA godkänd som incheckningsbagage vid flyg. Den är mångsidig och kan användas till allt från arbete, skola, resor eller sport. Fås i tre olika färger.

 
 
 Mons Royale Yotei Powder Hood Mellanlager – 1.019 kr

Ligger mittemellan ett baslager och ett mellanlager. Den åtsittande luvan passar perfekt under hjälmen och skyddar mot väder och vind. 100% i merinoull för maximal komfort och naturliga temperaturreglerande egenskaper. Fås i tre färger och i storlekarna S-XL.

 

Black Crows Duos Freebird Skistavar – 1.099 kr

Lättvikts skidstav som är designad och skapad för offpist åkning. Det är en teleskopskidstav som kan justerad i längden. Med ett extra långt grep för maxad komfort vid skitouring och randonne.

1.500 – 2.500 kr

The Douchebag Skidväska – 2.429 kr

Världens bästa skidväska. Punkt slut. Du kan få plats med två par skidor eller snowboards och en massa extra skidutrustning. Väskan kan dessutom rullas ihop så den nästan inte tar någon plats, och du kan anpassa den efter längden på dina skidor eller din snowboard. Fås i tre färger.
 

 

Dragon NFX2 Goggles – 1.999 kr

Snygga, frameless goggles från Dragons. Fås i tre olika pro modeller från Jossi Wells, Blake Paul och Chris Benchetler. Blixtsnabbt linsbyte, två linser och LumaLense teknologi för starkare kontraster och skarpare färger.

 

 

POC Auric Cut Skidhjälm – 1.609 kr

En mångsidig hjälm till både skidåkare och snowboardåkare. Hjälmens passform kan justeras och anpassas så att hjälmen alltid sitter perfekt. Den har alla de riktiga säkerhetscertifieringar, väger lite och sitter bra på huvudet. Fås i alla storlekar och sex färger.

 
 
 

Oakley Flight Deck XM Goggles (Prizm lins) – 2.499 kr

Kanske vår populäraste goggle. Flight Deck XM har en medium fit, sitter perfekt på alla de populäraste hjälmarna på marknaden och ger dig ett stort synfält. Kommer dessutom med den revolutionerande Oakley Prizm linsen.

POC Spine VPD AirVest – 1.599 kr

Ett säkert, lätt och behagligt ryggskydd. Är även godkänt till motorcykel. Fås i alla storlekar. Västen kan tvättas utan problem och själva skyddplattan anpassar sig efter din kropp.

 

 

2.500 – 5.000+ kr

Sweet Protection Trooper MIPS Skidhjälm – 2.939 kr

Detta är hjälmen som världens bästa skidåkare och snowboardåkare använder. Den är kol-förstärkt, har justerbar fit och MIPS-system för maximal säkerhet. Finns i tre färger och i alla storlekar.

 

Full Tilt Descendant 8 Pjäxor – 3.869 kr

Full Tilt är kända för deras freestyle päxor, men dessa pjäxor är av typen all mountain och har en styvare flex för att matcha en tuffare åkning. Modellen har dessutom en bredare plattform än andra Full Tilt pjäxor men samma höga prestanda. Fås i de mest använda storlekarna.

 

Oakley Airbrake XL Goggles – 3.459 kr

Den populära Oakley Airbrake har uppdaterats! Du har fortfarande samma blixtsnabba linsbyte, men nu med en oversized fit. Den passar med alla de populäraste skidhjälmarna på marknaden och kommer med två olika Prizm linser så att du oavsett väder  alltid har den perfekta linsen på. Allt av det allra bästa i en och samma goggle.

 

 

Armada Renard Softshell Jacka 2018 – 5.109 kr

En en teknisk softshell jacka som är vattenavvisande, extremt andningsbar och har en regular fit. Kan användas som mellanlager eller som vattenavvisande jacka på ljumna dagar. Väldigt funktionell och perfekt till de aktiva dagarna på berget. Fås i storlek M till XL.

 

 

Sweet Protection Mother Goose Dunjack – 3.579 kr

Det varmaste mellanlager vi har i butiken. Den stora dunjackan är perfekt till att dra över din skidjacka när det blir riktigt kallt. Dunjackan är vattenavvisande och kan utan problem packas ihop till att fylla minimalt i ryggsäcken. Finns i medium och large.

 

Avslutningsvis

Vi hoppas att vår artikel har hjälpt till i sökandet efter den perfekta julklappen till din vän eller familjemedlem. Om du har frågor eller funderingar så är du alltid välkommen till att skicka ett mail till oss på  mail@black-snow.se. Vi svarar snabbt! Men om vi inte hörs innan, ha en riktigt god jul!

Föregående artikel Guide till köp av MTB däck!
Nästa artikel Skidhandskar – Så håller du fingrarna varma

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält