Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
GoPro – Superview och Low Light Mode

GoPro – Superview och Low Light Mode

GoPro Hero3 + Black Edition och den helt nya GoPro Hero4 Black som är den mest avancerade GoPro’n hittills, blir det nu ännu enklare att fånga fantastiska vyer tack vare de två nya kraftfulla videolägena: Super View och Low Light mode. De två alternativen är endast tillgängliga i Black edition av de två kamerorna.

VAD ÄR SUPER VIEW?

Super View är ett innovativt nytt videoläge som fångar den djupaste och bredaste vidvinkelperspektivet. Det gör att du kan spela in mer av dig själv och din omgivning mer fängslande och engagerande bilder och inspelningar.

TEKNIK BAKOM SUPERVIEW

Det Super view gör är att den filmar i 4: 3 och dynamiskt strräcker ut det till 16: 9 istället. Detta kan vara ett bra val, eftersom den använder höjden på kamerans sensor, som du får med 4: 3, vilket innebär att du kommer att se mer av himmel och jord, om du skjuter henmod horisonten. Det fungerar genom att kameran automatiskt sträcker ut sidorna av vyn för att passa in i 16: 9 ram. Centrum av bilden är oförändrad, bara kanterna blir tillpassade.

NÄR KAN DU ANVÄNDA SUPER VIEW?

Det finns massor av scenarier där Super View ger riktigt bra resultat. Aktiviteter där kameran är monterad på huvudet eller bröstet, som cykling, skidåkning, motocross och liknande, fungerar Super View utmärkt. Så länge som det inte finns alltför många viktiga saker i kanten av bilden. Om människor hamnar i på kanten av bilden är Super View inte optimalt då det kommer att sträcka ut personerna lite.

AUTO LOW LIGHT MODE

Det likaså nya Auto Low Light Mode optimerar automatiskt filmning i plattare ljus. Om du skulle behöva filma i svagt ljus, som inne i en byggnad eller utomhus vid solnedgång, kan du slå på Auto Low Light Mode. GoPro’n kommer nu justera slutartiden, så det blir bäst lämpad för de ljusförhållanden, vilket ger en mer nyanserad bild och sammansättning.

KÄLLOR TILL ARTIKELN

Den information som ligger till grund för denna artikel är i huvudsak funnet ur följande källa:

What is SuperView på GoPro.com

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält