Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Hestra skidhandskar i siffror – Därför är Hestra skidhandskar bäst i världen!

Hestra skidhandskar i siffror – Därför är Hestra skidhandskar bäst i världen!

Med Hestra skidhandskar i siffror du kan se varför det är inte utan anledning som Hestra genom nästan 80 år har gjort världens bästa skidhandskar. Företaget föddes i den svenska staden Hestra 1936 och har sedan dag ett varit inriktad på att göra de bästa och mest funktionella handskarna till vardags, idrott och arbete.

På Blacksnow.se älskar  vi Hestra Skidhandskar eftersom de skyddar och håller händerna varma i alla väder. Således kan vi åka skidor eller snowboard i alla förhållanden och alltid jaga den djupaste pudern, nästa stora klippa eller finslipa vår backflip i parken.

Med ett par skidhandskar från Hestra är du alltid garanterad kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Och det är definitivt inte utan anledning. Titta bara på bilden nedan, som ger en översikt över hur Hestra konstruerar sina handskar. Det är inte en enkel process!

HESTRA SKIDHANDSKAR I TAL

Hestra Army Leather Heli Ski Glove

  • 109 delar
  • 46 tillverkningssteg
  • 18 kvalitetscheckpoints
  • Produktionstid: 1 timme och 27 minuter

Hestra Army Leather Heli Ski Glove är en legendarisk handske och kanske den mest vanliga av handskar bland bergsguider och passionerade skidåkare, snowboardåkare och skimountaineers. Det är en extremt tålig och varm handske med en bekväm passform. Jag känner personligen skidåkare som har haft sina Army Leather Handskar i mer än ett decennium. Passar du på dom och du brukar dem väl, kan de nästan hålla för evigt.

HESTRA BRANDET

Hestra Gloves är ett av de ledande varumärkena inom skidhandskar, outdoorliv och för dagligt bruk. Du kan också hitta Hestra handskar för professionell användning som konstruktionsarbete och liknande. Design och produktutveckling i samarbete med världens bästa professionella skidåkare och äventyrare.

 

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält