Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Oakley Prizm – Ny lins från Oakley

Oakley Prizm – Ny lins från Oakley

Oakley har för denna säsong lanserat de nya Oakley Prizm linserna , som är en helt ny och revolutionerande lins. Oakley Prizm ger dig en bättre sikt med ett bredare spektrum av ljus. Detta innebär på ren svenska att du inte längre behöver oroa dig för att behöva byta linser, om vädret ändras under dagen. Oakley Prizm håller dig igång i alla väder.

Rent praktiskt så ökar de kontrasterna och möjligheten att se i olika ljusförhållanden. Prizm linser har utformats för att fungera i olika ljusförhållanden, så att du kan inte behöver skifta linsen. Oakley Prizm gör det enkelt att vara du. Oavsett om du är en skidåkare eller snowboardåkare.

OAKLEY PRIZM LINSER

PRIZM BLACK IRIDIUM – Främst för starkt solsken. Men som ni kan se längre ner i artikeln, Prizm Black Iridium arbetar också perfekt i mulet väder.

PRIZM JADE IRIDIUM – Allround lins som är perfekt för alla utom de mest extrema väderförhållanden. För dig som vill ha den bästa prestandan i ett brett spektrum av väderförhållanden.

PRIZM ROSE – Främst lins för molnigt och snöigt väder, vilket ger dig den bästa utsikten i de värsta väderförhållandena.

PRIZM SAPPHIRE IRIDIUM – Är en Allround lins som är utvecklad så du aldrig behöver vara osäker på vilken lins du ska ha. Kan användas varje dag och presterar i alla slags väder.

PRIZM TORCH IRIDIUM – Även detta en allround lins som prestera i samma nivå som Prizm Sapphire och Prizm Jade. Designad för att kunna användas varje dag, oavsett väder och ljus. Den bästa allround linsen på marknaden.

Kontakta oss på mail@black-snow.se – om du är intresserad av en Oakley Prizm lins. Vi kan erbjuda exakt den lins du vill!

INTRODUKTION

Vi fick Jesper Norén från Oakley Scandinavia att ge dig en snabb introduktion till Oakley Prizm och berätta lite om varför de är något bättre än andra bra objektiv. Se en kort och informativ video genom att klicka på bilden till höger nedan.

PRIZM JÄMFÖRT MED VANLIGA LINSER

På bilden nedan kan du se i vilket brett spektrum av ljus de tre olika Prizm objektiv fungerar jämfört med Oakley’s vanliga linser (som fyi. Fortfarande är extremt skarpa och bra linser). Oakley Prizm är bara nivåerna över alla andra objektiv.

FRÅN DE PROFESSIONELLA

Om du inte tror mig, då måste du tror på proffsen. Titta bara på vad en av världens bästa snowboardåkare, Jake Blauvelt, säger:

Flat light is a snowboarder’s worst nightmare. The snow blends into the sky and you get that sense of vertigo, but Prizm brings out all the features within the slope and it really helps you feel confident.

Jake Blauvelt

 

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält

  • More
  • More