Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Ring och surfa billigt på skidsemestern!

Ring och surfa billigt på skidsemestern!

Från för inte alltför llång tid tillbaka kan du nu ringa och surfa billigare med ”3” på en semester i Sverige, Österrike och Italien. Priserna kommer att vara exakt samma som i Danmark. Förutsatt att du har ett Danskt abonnemang

SURFA BILLIGT UTOMLANDS

De nya och sänkta priser kommer att gälla i alla länder där ”3” är verksamt. Det innebär att priserna i Danmark, Storbritannien, Irland, Italien, Österrike och Sverige är desamma. För oss skiere och snowboardåkare, är det dock de sista tre länderna viktigt. Så nu kan du surfa lös i liften.

Dela dina bilder direkt från skidsemestern, utan att slita ut din plånbok

Enligt DR.dk har ”3” valt att avskaffa roamingavgift, de särskilda internationella priserna, vilket ofta innebär att många stänger av sin smartphone i utlandet. För kunder med ”3” är nu över i de berörda länderna. Hittills gäller det inte i andra EU-länder.

EU KOMMER TA BORT INTERNATIONELLA PRISER

EU arbetar för att eliminera roamingavgifter i alla EU-länder, för att göra det billigare att använda mobiltelefoner i EU. EU har under flera år tvingats sänka priser för mobiltelefoni, och arbetar nu på ett allmänt avskaffande av roamingavgifter. 

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält