Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Så fungerar Spy Optics Happy Lins

Så fungerar Spy Optics Happy Lins

Denna video ger på en minut en snabb överblick över hur Spy Optics banbrytande Happy linser fungerar. Linsen som både gör dig gladare och enklare att se kontraster samt terräng när du åker skidor eller snowboard.

Tekniken bakom Spy Happy Lins

Solljus består av både bra och dåliga ljusstrålar. UV-ljus och kortvåg blått ljus är skadligt för ögonen. Det är de dåliga ljusstrålarna. Studier visar att långvåg blått ljus ger en positiv effekt när det träffar ögonen. Enligt studierna gör dessa ljusstrålar att du blir på bättre humör och piggare. Detta är de bra ljusstrålarna.

Tekniken bakom linsen fungerar som ett filter för dina ögon. Det betyder att linsen tillåter de bra strålarna att komma igenom linsen, medan de dåliga ljusstrålarna blir blockerade. Det betyder att Spy Happy linsen är den enda terapeutiska linsen på marknaden.

Som en bonus ger linsen en otrolig färg- och kontrastförbättrande visuell upplevelse. Med andra ord, kommer du att se terrängen med ett bättre ljus med Spy Happy Lense. Om du inte blir glad av de bra ljusstrålarna, blir du säkerligen glad för den visuella upplevelsen som du får med Happy linsen.

Happy Lense är Spys svar på den mer välkända Prizm linsen från Oakley och fungerar likadant.

Har du några frågor om hur Happy Lense fungerar, är du välkommen att skriva en kommentar i kommentarsfältet nedan.

 

Föregående artikel 6 tips för att komma igång med turåkning
Nästa artikel Guide: Såhär rengör du din cykelkedja!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält