Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
The Douchebag hos Blacksnow

Video: Så packar du din Douchebag skidväska!

The Douchebag

The Douchebag är skidväskornas skidväska - och det är inte utan anledning!

Skidväskan har blivit extremt populär av skidåkare och boardare världen över, just för att du får plats med typ allting i denna väskan!

Och när du först har haft en The Douchebag skidväska, så kommer du aldrig att kunna ha en vanlig skidväska igen. Så har jag sagt det!

Men hur packar du denna överlägsna skidväska?

I denna video visar vår Team Rider Nikolaj hur du packar din väska optimalt. Det kommer några ovärderliga tips som du kommer bli riktigt glad för när du ska packa din The Douchebag i vinter!

Under videon har jag också slängt in några extra tips som kan göra din packning mycket effektivare.

Det är inte utan grund som vi har valt Nikolaj till att packa väskan...Han är en väldigt berest skidåkare, som varje år lägger många timmar på olika flygplatser runt om i världen för att jaga den bästa snön och surfen. Han har dessutom sitt eget resesällskap som arrangerar puder-resor till Japan! 

Men för att komma tillbaka till The Douchebag..

How To: Så packar du din The Douchebag skidväska

Nu kanske inte alla har sån tur att de får en skön kille som Oscar med sig hem från skidresan, men "point proven": det i alla fall är möjligt!

10 steg till en effektiv packning

Om du fortfarande behöver lite extra hjälp med din packning så har jag en steg-för-steg lista för hur du ska packa till din nästa skidresa.

SIDENOTE: I och med att du får plats med så mycket mer än bara skidor och pjäxor i din The Douchebag, så är det den perfekta skidväskan när du flyger.

De 10 steg som du ska följa är:

 1. Veckla ut hela väskan på golvet
 2. Öppna väskan helt så att du kan börja lägga i grejer
 3. Börja med din hardwear. Det är enklast att packa de hårda grejerna först. Skidor, stavar, pjäxor, hjälm och eventuellt lavinutrustning åker alltså ned först.
 4. Packa skidorna underst i väskan. Innan du lägger ned dem är det en bra ide att sätta på ett gummiband för att hålla uppe bromsarna. Det är en bra idé att lägga dem med tailen nede vid hjulen, och helt ned i den bakre delen av väskan, för det gör det enklare att dra den på hjulen senare. Om du ska ha två par skidor med, gör du samma trick med bromsarna och packar dem som det allra sista (med basen upp och bindningarna ned) innan du drar igen väskan.
 5. Packa pjäxorna längst ned i väskan. Ju fler tunga saker som kan ligga där, desto bättre! Om du har många småsaker med kan du också trycka ned tex. skidstrumpor, balaclava eller väntar i dina pjäxor.
 6. Lägg skidhjälmen, lavinutrustning och andra hårda saker efter pjäxorna. Lägg gärna dina goggles i skidhjälmen så du kan skydda dem lite extra mot smällar i transporten.
 7. När du har packat alla hårda element, kan det vara en bra idé att rulla väskan så att den är på samma längd som dina skidor för att förhindra att din gear rumsterar i efterhand.
 8. Nu är det dags att packa kläder och accessoarer. Det finns gott om plats i toppen av väskan för detta. Här finns inte en blixtlås att ta hänsyn till så här kan du pressa på med mjuk packning tills den nästan ser sprickfärdig.
 9. Det gör också finnas lite plats kvar här och var, där du kan trycka ned lite allt möjligt. Du ska inte vara rädd för att sömmarna eller blixtlåsen ska gå sönder - den håller!
 10. Om du har två par skidor med, läs gärna 4. igen innan du drar igen väskan.


Sådär! Så är det packat och klart.

Jag hoppas att denna guide kan hjälpa dig när du ska packa din Douchebag.

Men nu är det din tur...

Vilket är ditt bästa packningstips?

Lämna svaret i kommentarsfältet!

Vänliga hälsningar
Martin Schøber, Passionerad skidåkare / Co-funder

Föregående artikel Ride Green for Blacksnow
Nästa artikel 20 julklappsidéer från Blacksnow

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält

 • Douchebags

  Douchebags The Hugger

  från 1.623,75 SEK
  2 färger tillgängliga

  Hugger 20L levererar en överraskande mängd användbarhet och intelligent design i ett litet paket. Mål Volym: 20L Längd: 45 cm Bredd (botten...

  Visa fullständig information
 • Douchebags

  Douchebags The Expeditionist

  373,75 SEK
  1 färg tillgänglig

  Håll koll på dina väskor när du är ute och reser. Med The Expeditionist från Douchebags kan du enkelt hitta din väska.

 • More