Hoppa över till innehåll
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Blacksnow heter nu Steep & Deep - skandinavisk skidbutik
Såhär använder du Dynafit Tech bindningar

Såhär använder du Dynafit Tech bindningar

För att göra Dynafit bindningar tillgängligare för alla (vilket vi tycker att de borde vara) har Dynafit gjort en serie med informativa klipp/filmer om hur du använder olika bindningar. Här kan du se och lära från de korta och precisa filmerna/klippen. Vi har samlat de viktigaste klippen i denna artikel.

How to: Så använder du Dynafit bindningar

Här har du möjlighet att se olika klipp som är gjorda för en specifik bindning. Då det är olika möjligheter och specifikationer för varje specifik bindning.

Dynafit beast 16 video

Dynafit Beast 16 freeride orienterande skid randonnee bindning. Bindningen är TÜV* godkänd och används endast av världens bästa freeridare när de gör skidfilmer djupt inne på offpisten. Bindningen ger dig möjlighet att lätt och enkelt hike uppför de brantaste bergen och ger dig möjlighet för att ladda 100 % nedför berget.

Dynafit beast 14 video

Dynafit Beast 14 är också en freeride randonnee bindning, men en lättare version av Dynamit Beast 16 och med det nya Radical 2 frontparti. Bindningen är också TÜV godkänd och har som namnet antyder en DIN på upp till 14. Bindningen ger dig möjlighet för att snabbt och enkelt gå upp för berget och ladda hårt på nedfarten.

Dynafit radical 2 video

Detta är den uppdaterade versionen av Dynafits original freeride randonnee bindning. Nu med ett nytt roterande frontparti, TÜV godkänd och ett rörligt bakparti. En bindning som ger dig det bästa från två världar. Gå-funktionen har flera inställningsmöjligheter i jämförelse med BEAST bindningar och den relativt höga DIN (upp till 12) håller dig effektivt kvar i bindningen i alla typer av väder.

Bonus: Radical 2 är delägare Martin Schøbers favorit bindning.

Dynafit tlt superlite 2.0 video

Världens lättaste randonnee bindning med justerbar DIN. Om du vill att dina bindningar ska vara lättare får du ingen säker realease. Bindning vill i stället vara låst. TLT Superlite 2.0 ger dig möjlighet för att blixtsnabbt gå upp för berget, samtidigt som du har säkerheten i DIN-justeringen. En mångsidig randonnee bindning med fokus på att gå uppför.

*TÜV är en internationell kvalitetsstämpel.

Föregående artikel Guide: Montering av MTB styre

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan de visas

* Obligatoriska fält

More