Hoppa över till innehåll
Kom ihåg att de fysiska butikerna är stängda i juli - varor som beställs i webshopen har längre leveranstider.
Kom ihåg att de fysiska butikerna är stängda i juli - varor som beställs i webshopen har längre leveranstider.

Om oss

Blacksnow är kanske Nordens bästa onlinebutik för skid-, snowboard - och surfentusiaster. Vi har alla en stor passion för actionsport. För både sommar och vinter. 

Kvalitet är alfa och omega för oss. Därför arbetar vi enbart med produkter och utrustning som vi kan stå bakom till 100%. Vi kör själva med den bästa utrustningen och kan bara rekommendera detsamma för dig. 

För oss är det oerhört viktigt att hela din upplevelse hos Blacksnow är fantastisk. Från den första kontakten till den sista gången du använder din utrustning uppe på bergen, till afterskin eller i vattnet. Det är otroligt viktigt att den utrustning du har köpt hos Blacksnow levererar varje gång, utan undantag!

Kundservice

Vi tycker att kundservice är en stor del av att känna sig trygg med att handla på nätet. Därför är vårt mål att du alltid kan få svar på din mails inom 48 timmar och att du kan nå oss på telefon mellan 13:00-17:30 (måndag till fredag). 

📧 mail@black-snow.se

📞 08 509 26 995

Vi har mycket erfarenhet med produkterna och använder många av dem på vardaglig basis. Tillsammans samlar vi vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig hitta det du söker och vad som passar dig bäst. 

Vi hoppas du får den bästa köpupplevelsen hos oss. Men först och främst hoppas vi på att din utrustning kan hjälpa dig få en fantastisk dag uppe i bergen eller i skogen!

Klimatmedveten butik

Vi vet att det kan låta motsägelsefullt. Att vara klimatmedveten och sälja utrustning. Men för att kunna njuta av naturen har man användning för rätt utrustning. Och därför vill vi gärna vara den klimatmedvetna butiken. 

Därför kan du vara säkert på att vi alltid gör allt vi kan, för att bli ännu grönare och ännu bättre. 

På Blacksnow försöker vi bli grönare genom att:

  • Göra det enkelt för dig att välja utrustning från klimatmedvetna märken. Därför markerar vi alla våra klimatvänliga produkter med en Ride-Green etikett (Läs mer om vår Ride Green-mission här)
  • Använder så mycket återvunnet material som möjligt till förpackning och frakt
  • Erbjuder leverans med elektrisk cykel till kunder i Köpenhamn
  • Donerar 1% av vår omsättning till 1% For The Planet (Läs mer om vårt engagement i 1% For The Planet)

1% for the planet - Blacksnow.dk

När du handlar hos Blacksnow, kan du vara säkert på att det sker på ett klimatmedvetet sätt. 

Låt oss arbeta tillsammans för klimatet.